Projectontwikkeling met visie

Waarom kiezen voor Beerten Vastgoed ?


Met Beerten Vastgoed kiest U voor projectontwikkeling op maat waarbij U als koper centraal staat doorheen het hele bouwproces, vanaf de eerste steen tot de oplevering. U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding en betrokkenheid van een team van architecten, aannemers, werfleiders, leveranciers en uiteraard de projectontwikkelaar zelf.

Beerten Vastgoed is zich bewust van het feit dat de aankoop van een woning of appartement een belangrijke investering is en heeft zich daarom tot doel gesteld om enkel projecten te realiseren die U op termijn de zekerheid van een meerwaarde bieden.

Daarom worden enkel gebouwd in centrumlocaties met alle voorzieningen op wandelafstand en dit in vastgoedprojecten met grote architecturale kwaliteit en duurzaamheid.

 

Visie van de projectontwikkelaar.


Beerten Vastgoed wil enkel projecten realiseren die getuigen van een duidelijke visie en engagement; die architecturaal helder zijn, krachtig vormgegeven, verlost van tendensen of modetrends, dus blijvend actueel, constructief logisch en technisch geoptimaliseerd.

"Kwalitatief wonen" is de norm; licht, ruimte en toegankelijkheid zijn de hoekstenen die in deze visie centraal staan en die de basis vormen voor elk uitgetekend project. Met een functioneel opgebouwde indeling - individueel afgewerkt - en een ruim leefgedeelte uitgevend op een volwaardig terras of tuin, wordt uw appartement of woning, "uw thuis".